Nyhet_1

IshalliTrondheim.no introduseres

22.11.2018

Nettsiden ishallitrondheim.no introduseres som et initiativ fra Sør-Trøndelag Ishockeykrets. Kretsen har fått stor tilbakemelding fra ishockeymiljøet i Trondheim på at prosessen med sårt trengte nye isflater går seigt. Derfor har kretsen tatt initiativ til en infokanal i tre ulike medier. Nettsiden ishallitrondheim.no, Facebooksiden @ishallitrondheim og Twitter kontoen @ishallitrondhe1. Hensikten med disse infokanalene er å informere om hva kretsen gjør i jobb mot flere ishaller i Trondheim kommune, men minst like viktig er å informere hvordan enkeltpersoner selv kan påvirke prosessen. Vi lever i et demokrati og politikerne er pliktige å høre på innspill. Så skal ishockeykretsen kunne sette mer trykk på politikken er den helt avhengig av at enkeltindivider engasjerer seg. Tiden for at folk går å klager på mangel på ishaller uten selv å aktivt bidra er simpeltent forbi.

 

Oppfordring! Ishockeymiljøet har dessverre som rykte å være sutrete og ufine i kommentarene på sosiale media. Det er VIKTIG at vi fra og med nå framstår som saklige og ryddige. Å klage på Nidarøhallen og gammel politikk fungerer faktisk heller mot sin hensikt. Vi må se framover og på hva vi kan påvirke fra og med nå. Så vennligst - vis nettvett! Det er lov å være ærlig, men vennligst ikke gå til usaklige personangrep og bruk upassende utrykk. Slike utrykk vil IKKE hjelpe kretsen i prosessen.

IshalliTrondheim.no

Et initiativ fra STIHK

 

Disse sidene er ment å informere om STIHKs arbeid rundt planer om nye ishaller og tips til hvordan enkeltpersoner selv kan påvirke den politiske prosessen.

Følg oss på sosiale media:

Dobling av isflater innen 2023

 

 

Email: kontakt@ishallitrondheim.no